Magyar foci

A DVSC legyőzte a DVTK-t edzőmeccsen

A debreceniek 2-0-ra nyertek.

A DVSC szombat este a szintén élvonalban szereplő Diósgyőrrel játszott edzőmérkőzést a Debreceni Labdarúgó Akadémián. Remekül kezdte a találkozót a Loki, a 3. percben rögtön Bódi Ádám találhatott volna be, de kiváló szögletét Bukrán kiütötte a léc alól. Egy perccel később már vezetést szerzett a DVSC, Takács Tamás 10 méterről nagy erővel lőtt a Diósgyőr kapujába. A 30. percben már kettővel mentünk, Varga Kevin passzát Bódi 16 méterről juttatta a hálóba. Tíz perccel később egy szemet gyönyörködtető, egyérintős játék után Szécsi Márk állt egy az egyben Bukránnal, de a kapusba lőtt. A félidő hajrájában ismét Szécsi volt a főszereplő, de éles lövését védte a borsodi kapus.

Eriksen családja már házat keres Madridban?
Újabb világsztárt igazolhat a Real.

A szünetben cserélt Herczeg András, Takács Tamást legújabb igazolásunk, Nikola Trujics váltotta. A játékos rögtön meg is szerezhette volt első debreceni találatát, de Ferenczi beadása után a bal kapufa mellé fejelt.  A 63. percben egy vendég szöglet után alakul ki kisebb kavarodás a debreceni kapu előtt, de Nagy Sándor a helyén volt és magabiztosan védte a 10 méteres lövést. A második játékrészben már nem alakult ki annyi helyzet, ettől függetlenül nagy volt az iram, és harcosság jellemezte a csapatokat. Bücs Zsoltnak ez volt az utolsó meccse a Loki pályaedzőjeként, mert hétfőtől az MTK-nál dolgozik – tudósított a DVSC  hivatalos oldala.

Felkészülési mérkőzés

DVSC-Diósgyőr 2–0 (2-0)
DVSC: Nagy S. (Szabados, 70.) – Kusnyír (Balogh K., 84.) , Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Bódi (Kuti, 84.), Haris (Kovács R., 84.), Tőzsér, Varga K. (Damásdi, 76.) – Szécsi, Takács (Trujics, 46.)
Diósgyőr I. félidő: Bukrán – Orosz D., Ndzoumou, Tamás M., Galambos – Adukor – Jebari, Juhar, Zsolnai, Tóth B. – Tabaković. Diósgyőr II. félidő: Danilovic – Bárdos, Orosz M., Yannick (Prosser, 61.), Vági – Szabó B., Szűcs, Óvári, Bacsa – Korbély, Ternován
Gólszerzők: Takács (4.), Bódi (30.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik