Magyar foci

Nem Arsenal, nem Barca: újabb sztárcsapat radarján tűnt fel Szoboszlai

A Bayern München is beállt a Szoboszlai Dominikot figyelemmel követő klubok sorába – írja a sport1tv.hu.

Miközben a rivális Borussia Dortmund gyakorlatilag hetente jelenti be új játékos szerződtetését, a Bayern München meglepően visszafogott az átigazolási piacon. Az első csapatban azonnal bevethető futballista egyelőre csak kettő, Lucas Hernández és Benjamin Pavard érkezett, Jan-Fiete Arp simán lehet, hogy a fakóban kezdi meg a felkészülést, öten, Mats Hummels, Arjen Robben, Franck Ribéry, James Rodriguez és Rafinha már távoztak, és legalább ketten, Jérome Boateng és Renato Sanches követhetik a példájukat. Így aztán Niko Kovac vezetőedzőnek belső védőt, szélsőt, de inkább szélsőket, és középső középpályást is szereznie kell.

Bombaüzletet köthet egymással az MU és az Arsenal
Nem ez lenne az első csere a csapatok között.

Hogy mire van szükség a kirakósban, nagyjából lehetett tudni, a „kire?” kérdésre is jöttek válaszok, a német Telekom sportoldala viszont most meglepő ötlettel vagy saját információval állt elő. Merthogy a jelek szerint nem csupán az Arsenalnál és a Barcelonánál, de a Bayern Münchennél is hallottak Szoboszlai Dominikről. A portál így fogalmaz:

A Bayern az elmúlt években a körülményekhez képest kevés pénzért nagyon jó erősítésekre tett szert. Ezért aztán az idei nyáron olyan jelöltek megszerzésének lenne értelme, mint a stuttgarti belső védő, Ozan Kabak, az Atlético Madrid egykori szélsője, Yannick Carrasco vagy a tehetséges salzburgi középpályás, Szoboszlai Dominik.

A 18 éves középpályás egyelőre a Salzburgot erősíti, a sajtóhírek alapján csak az a kérdés, meddig.

Kiemelt kép: MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik