Magyar foci

Marco Rossi posztjától tűzbe jön minden magyar szurkoló

Letisztultak a dolgok a szövetségi kapitány fejében.

Marco Rossi, az E-csoport élén álló magyar válogatott szövetségi kapitánya legújabb Facebook-posztjában árulta el, szüksége volt némi időre, hogy feldolgozza az azeriek és a walesiek elleni győzelmet. Azt írta, mostanra minden tisztább, és már meg tud szólalni. Csak a rend kedvéért: Magyarország szeptember 9-én lép pályára legközelebb, méghozzá a szlovákok elleni, budapesti összecsapáson.

Nem vicc, a Barca radarján is feltűnt Szoboszlai Dominik
Hétfőn még az Arsenalról volt szó.

„Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy nagyon boldogok vagyunk, de még mindig hosszú az út, amely előttünk áll, még mindig nem értünk célba – olvasható Rossi bejegyzésében. – Az eltelt egy év alatt sok dolog változott, és mindannyian bizakodóbbak és felkészültebbek vagyunk. Ezért szeretnék köszönetet mondani az MLSZ-nek a bizalomért, amiért engem választottak, a munkatársaimnak (technikaiaknak és szakmaiaknak egyaránt), és kiemelten a szurkolóknak, de mindenek előtt a játékosoknak, a fiúknak, A FIAIMNAK.

Fantasztikus munkát végeznek, és a legvégsőkig követik az utasításainkat. Hisznek az elképzelésünkben, és ez nagyszerű. Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy bízzanak egymásban.

ÉS MINDANNYIAN EGYÜTT – CSAK EGYÜTT

A LEGVÉGSŐKIG!”

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

Olvasói sztorik