Magyar foci

Három új arc is feltűnt a DVTK első edzésén

Próbajátékosokat tesztel a Diósgyőr.

Csütörtökön és pénteken orvosi és fizikai tesztekkel vette kezdetét a DVTK felkészülése, hétfőn pedig előkerültek a labdák is, de előtte még dolgoztak egy órát a fiúk a konditeremben. Az első edzésen három új arc is feltűnt, már amennyiben nem számít új arcnak a napokban igazolt Zsolnai Richárd, Haris Tabakovics és Vági Andrást – számol be róla a diósgyőriek hivatalos honlapja.

Messi ziccerben lőtte ki az űrbe a labdát
Eddig nagyon szenved Argentína, de ott van a nyolc között.

Az egykori U23-as válogatott ghánai védő, Joachim Adukor már előszerződéssel rendelkezik, és az orvosi vizsgálatot, valamint a papírmunkát követően a DVTK labdarúgója lesz.

Jebari Soufiane próbajátékra jelentkezett, és ha ismerős a neve, annak az az oka, hogy a marokkói származású, de spanyolországban született támadót tavaly nyáron már tesztelte a DVTK stábja. A kettő között pedig az FK Csíkszereda csapatával vívta ki a másodosztályba jutást Romániában.

A másik próbajátékos, Galambos Ádám bal oldali védő, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia egykori növendéke. Pályafutása során Pakson, Dunaújvárosban, Szolnokon, Mosonmagyaróváron és Csákváron is szerepelt.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik