Magyar foci sport

Újabb fontos bejelentés a Fradinál

Bőle Lukács szerződést hosszabbított.

A Ferencvárosi Torna Club a hivatalos oldalán jelentette be, hogy új szerződést kötött Bőle Lukáccsal. A 28 esztendős támadó Leandro és Miha Blazic után döntött úgy, hogy továbbra is a Fradi kötelékéhez tartozik.

Bőle 2017-ben érkezett az FTC-hez a román első osztályban szereplő CSMS lasi csapatától. Ahogy a fradi.hu oldalon olvasható, a futballista az első, Fradiban töltött szezonjának nagy részét sérülés miatt kihagyta, ám 2018-ban megerősödve tért vissza és hamar az együtt meghatározó játékosává vált. A 2018-19-es évadban 25 bajnoki meccsen lépett pályára, három találattal, valamint hét gólpasszal segítette bajnoki címhez a zöld-fehéreket.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!