Magyar foci

Itt a sztáredző, aki világbajnokot faragna a magyar válogatottból

A nőkről és Shane Tusupról van szó.

Hosszú Katinka korábbi férjéről tudjuk, hogy képes a meglepetésekre. A Katkából a világ egyik legjobb úszóját faragó amerikai szakember évekkel ezelőtt felvetette, szívesen dolgozna magyar labdarúgókkal, ezúttal pedig a hölgyekre „vetette ki a hálóját”.

Shane Tusup nem viccelt, a tőle megszokott magabiztossággal jelentette ki: világbajnoki címig vezetné a magyar női válogatottat.

„A női világbajnokság hívta fel a figyelmemet arra, hogy a magyar válogatott nem jutott ki a tornára. Hogy még rosszabb legyen a helyzet, olvastam, hogy 1991 óta nem sikerült a kvalifikáció. Hogy lehetséges ez? Nagyon nincs rendben. Ez az ország túl tehetséges ahhoz, hogy ne képviseltesse magát bármely sportágban a legmagasabb szinten. Ugyan visszavonultam az edzősködéstől, hogy egyéni golfvilágbajnok lehessek, de ha az országnak szüksége van rám, szívesen világbajnoki címig vezetem Magyarországot a 2023-as vb-n”

– írta az Instagram-oldalán.

Kiemelt kép: Clive Rose/Getty Images

View this post on Instagram

Since the Woman’s World Cup started, it came to my attention that the Hungarian women’s team wasn’t qualified! Then to make matters worse I read something about it not happening as far back as 1991?! How is this possible? This is not okay! The country is too talented to not be represented at the highest level in every sport! I know I retired from coaching to chase a Long Drive Golf World Championship, but if the country really needed me, I’d help the women of Hungary go win a 2023 World Cup title 😉 ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ #HardestWorkerInTheIndustry #worldlongdrive #golf #golfer #golfing #golfswing #golftraining #golfpractice #longdrive #longdrivers #golfgods #golferslife #golflife #golfers #golfinstruction #golflesson #golfstagram #instagolf #golfclub #golftips #golfday #golfpro #golfaddict #golfchannel #golfcoach #golfisfun #golffitness #golfporn #trainingday #golfislife @24ponthu @blikkhu @mlsztv @nso.hu

A post shared by Shane Tusup (@tusup11) on

Olvasói sztorik