Magyar foci

A Haladásban folytatja a magyar válogatott védő

Voltak ajánlatai, de kitölti a szerződését.

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott bal oldali védője, Bosnjak Predrag teljesen felépült sérüléséből – írja a klub honlapja.

– Nemrég voltam kontrollon, ahol megállapították, teljesen rendbejött a sérülésem, úgyhogy csütörtöktől százszázalékos edzésmunkát végezhetek – mondta a 33 éves szerb-magyar Bosnjak. – Noha mindent gyakorlatot ugyanolyan intenzitással végezhetek majd, mint a többiek, arra egyelőre azért vigyáznom kell, hogy valaki mondjuk rá ne essem a műtött vállamra. Ettől függetlenül a jövő pénteki, Mattersburg elleni meccsen már játszhatok. A kondimmal nincs probléma, Lukács Tihamér erőnléti edzőtől a bajnokság befejezése után valamennyien egyéni edzéstervet kaptunk, a szerint készültem én is. Emellett egy, korábban a Crvena Zvezdánál is dolgozó erőnléti edző is felügyeli a munkámat. Idén nem voltunk nyaralni, Szerbiában pihentünk, Palicson, újvidéki rokonainkat látogattuk meg és Szabadkán is  jártunk.

Európa Liga: ellenfelet kaptak a magyar csapatok
Nem kaptak legyőzhetetlen ellenfelet a mieink.

A védő döntött arról is, hol folytatja a pályafutását.

Ami a Halit illeti, jómagam profi futballista vagyok, a pénzügyi dolgokkal nem nekem kell foglalkoznom, ez a vezetők feladata, hiszem, hogy tudják, mit kell tenniük. Egyébként még két éves szerződés köt a klubhoz, nem tárgyaltam ugyan senkivel, de hallottam, hogy voltak ajánlataim, de maradok Szombathelyen.

Kiemelt fotó: www.haladas.hu

Olvasói sztorik