Magyar foci

Nikolics elárulta, visszatérne-e decemberben a Vidibe

Jó erőben érzi magát a támadó, aki akár még egy-két évet külföldön is vállalna.

Szombat este a Nemzeti Sport online kiadása jelezte: a korábbi magyar válogatott csatár, Nikolics Nemanja nem marad az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Chicago Fire-nél. A lap vasárnapi számában közölt hosszabb interjúból kiderült: a klub vezetői és a játékos ügyeit rendező Filipovics Vladan tárgyalóasztalhoz ültek, és abban maradtak, nem hosszabbítják meg a támadó decemberben lejáró szerződését.

Így rögtön felmerült: lesz-e visszatérés az NB I-be, és ha igen, hova?

Tartom magam ahhoz, amit korábban mondtam: nálam a Vidi elsőbbséget élvez

– felelte Nikolics arra a felvetésre, hogy Chicago után Székesfehérvár felé veszi-e az irányt. Azonban maradt még egy kérdés: hasonlóan gondolják-e a Vidinél, tervben van-e Nikolics leigazolása?

Ezt nem tudhatom. A Vidi az első, de nem aggódom a jövőm miatt, vannak más opciók is. Még az sem zárható ki, hogy egy-két évig külföldön maradok. Hála az égnek, jó géneket örököltem, sérülés miatt nemhogy meccset, edzést sem kellett kihagynom az elmúlt két és fél évben. Ez is azt mondatja velem, hogy ha nem harminckét, hanem harmincnégy esztendősen térek vissza az NB I-be, akkor is lehet még egy-két jó idényem.

Kiemelt kép: Chicago Fire Twitter

Olvasói sztorik