Magyar foci

Modell barátnője is segíti a csapatkeresésben a magyar bajnok labdarúgót

Völgyi Dániel márciusban távozott az ETO FC Győr NB II-es csapatától, amikor felbontották a szerződését. A Kisalföld most megírta, hogy a labdarúgó, aki alapembere volt a 2013-ban NB I-es bajnoki címet szerzett csapatnak, ismert menyasszonya, a sorozatszínésznő és modell Kárpáti Rebeka támogatásával keresi az új csapatát.

Egyelőre semmi konkrét megállapodás nem született velem kapcsolatban, de érdeklődés azért szerencsére van. Mivel nemrég a fővárosba költöztem a páromhoz, nyilván egy budapesti vagy környékbeli csapat lenne számunkra az ideális választás, ám nem zárom ki azt sem, hogy egy távolabbi klubba igazoljak. Bár voltak, akik már leírtak, szeretnék még focizni, és érzek is magamban annyi erőt, hogy a másodosztályban biztosan, de akár még az élvonalban is megálljam a helyem. Tisztában vagyok a képességeimmel, igaz, a korommal is. Tudom, hogy nem vagyok már húszéves, de védőként hasznos tagja lehetek bármely együttesnek idehaza. Négy-öt jó év még biztosan van bennem.

A futballista a párja és a közös megjelenések miatt egyre ismertebb.

– Ettől függetlenül számomra Rebeka mellett még mindig a foci a legfontosabb. Amúgy külföldön elég gyakori, hogy egy-egy ismertebb barátnő, feleség révén még jobban előtérbe kerül a csapat, s ez nem rossz dolog, akár marketing szempontjából sem. Amikor Rebeka kijött korábban valamelyik mérkőzésemre, rengetegen mentek oda hozzá beszélgetni, közös képet készíteni. Ezzel azt gondolom, az ETO is népszerűbb lett – fogalmazott.

Kiemelt kép: Instagram/rebekarpati

Olvasói sztorik