Magyar foci

Ezzel a magyar kezdővel húz nagyot Rossi kapitány?

Bakuban kaphat igazi értéket a horvátok elleni bravúrgyőzelem.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint megfelelő hozzáállás és teljesítmény kell az egész csapattól ahhoz, hogy legyőzze a szombat esti Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Azerbajdzsánt Bakuban (18.00, tv: M4 Sport). Kádár Tamás nem léphet pályára a meccsen.

Az 54 éves olasz szakember az összecsapásnak otthont adó stadionban tartott pénteki sajtótájékoztatón azt mondta, igyekeztek a lehető legtöbb információt begyűjteni az azeriekről, és ezek alapján a legjobb tudásuk szerint felkészülni a találkozóra.

Felfoghatatlan, milyen órabérért focizik majd Hazard Madridban
A Real legjobban kereső futballistája lesz.

A papírforma egy dolog, és egy másik, hogy mi történik a pályán. Tiszteljük az ellenfelet, és tudjuk, hogy nagyon magas szinten kell szombat este játszanunk ahhoz, hogy itt nyerni tudjunk

– jelentette ki Rossi, aki már korábban kiemelte, Bakuban kaphat igazi értéket a horvátok elleni bravúrgyőzelem.

A kapitány szerint a kezdőcsapat nagy részben megegyezhet majd a horvátok elleni együttessel, egy változást azonban már most is lehet tudni, Kádár Tamás ugyanis sérülése miatt biztosan nem játszhat szombaton, így a védelem nem tud úgy felállni, mint a vb-ezüstérmes felett aratott 2–1-es budapesti győzelem alkalmával – írja az MTI.

Ennek a selejtezőcsoportnak papíron a horvátok a favoritjai, aztán Wales, majd Szlovákia következik az esélyességi rangsorban, de mint mondtam, a pályán gyakran történik olyan, ami borítja a papírformát. Ahhoz, hogy elérjük az álmunkat, azaz, hogy kijussunk a 2020-as Eb-re, ahhoz itt is, és jövő kedden Budapesten Wales ellen is győzni kell

– jelentette ki Rossi.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint

Gulácsi – Lovrencsics, Orbán, Baráth, Korhut – Kleinheisler, Pátkai – Dzsudzsák, Szoboszlai, Varga – Szalai

Kiemelt kép: mlsz.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik