Magyar foci

Kemenes és Czvitkovics veszi át a III. Kerületi TVE-t

A kapus már régóta edzőnek készül.

Új szakmai stáb veszi át a munkát az NB III-as III. Kerületi TVE-nél. Mindezt a hivatalos oldalán adta hírül a klub, amely Kemenes Szabolcsra bízta az együttest, míg a pályaedzői feladatokat az ugyancsak Budaörstől érkező Czvitkovics Péter látja el.

Mint ismert, a III. Kerületi TVE idén februárban vált meg a korábbi válogatott Buzsáky Ákostól, a szakmai munka irányításával akkor az addigi utánpótlás-vezetőt, Gál Istvánt bízták meg. Most ő is távozik, a helyét a 33 esztendős, korábban a Fradiban és a Honvédban is védő Kemenes veszi át.

Aki közelebbről ismer engem, az tudja, hogy már régebb óta vezetőedzői ambícióim vannak. Az a lehetőség, ami most megadatott nekem óriási dolog a karrieremben, egy új élet kezdete az edzői pályámban. Amikor szóba jött, hogy én lehetek a TVE vezetőedzője, akkor először el sem akartam hinni, hogy ez valóban realizálódhat, azonban a hozzám közel állók folyamatosan bátorítottak és támogattak, ez erőt adott. Számomra az edzősködés szenvedély, és az, hogy ilyen körülmények között dolgozhatok a közeljövőben, óriási motiváció

– nyilatkozta Kemenes Szabolcs.

Kiemelt kép: tve1887.hu

Olvasói sztorik