Magyar foci

Újabb bejelentés volt a Mol Vidi FC-nél

Tomás Tujvellel szerződést hosszabbítottak.

A 2018–2019-es szezon befejeztével eldőlt, hogy Tomás Tujvel a következő idényben is a székesfehérvári csapat kapusa marad, ugyanis a Mol Vidi FC szerződést hosszabbított a rutinos hálóőrrel – jelentették be.

Supka után még hárman távoznak a Honvédtól
Kicserélődik az edzői stáb.

Tujvel 2009 és 2016 között a Vidi játékosa volt, 2013-ig bezárólag összesen 27 bajnokin lépett pályára a csapat színeiben, valamint további 46 tétmeccsen őrizte a kaput. A 2014–2015-ös szezont a Kecskeméti TE, a 2015–2016-os idényt a DAC csapatánál töltötte kölcsönben, 2016 nyarán a Mezőkövesdhez igazolt. 2018 januárjában tért vissza a Vidibe, ahol az elmúlt másfél évben öt alkalommal védett bajnoki meccsen, ötször állt a kapuban Magyar Kupa-találkozón, valamint két EL-mérkőzésen is lehetőséget kapott.

Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is számítanak rám itt, Székesfehérváron. Nagyszerű állapotban érzem magam, még legalább 4-5 évig szeretnék magas szinten védeni. Jól érzem magam az edzéseken és szerencsére a sérülések is elkerültek. Annak ellenére, hogy nem sikerült a bajnoki címünket megvédeni, szerintem rendkívül jó szezont tudhatunk magunk mögött. Várom már az új idény kezdetét és bízom benne, hogy újabb eredményes év vár ránk

– nyilatkozta Tujvel.

– Nem is volt kérdés, hogy élünk a Tujvel szerződésében lévő opciós joggal, hiszen olyan emberi tulajdonságokkal és munkamorállal rendelkező játékosról van szó, aki amellett, hogy megfelelő potenciállal rendelkezik, hogy egészséges versenyhelyzet legyen a kapusaink között – ezzel még jobb teljesítményre sarkalva magyar válogatott riválisát – több alkalommal is bizonyította, hogy bármikor lehet rá számítani. Az sem mellékes tény, hogy Tujvel ezer szállal kötődik a klubhoz és a városhoz is. Mind a szurkolók, mind pedig a csapattársak elismerik a teljesítményét. Mindent figyelembe véve a klub részéről ez a szerződéshosszabbítás teljesen természetes volt, és örömmel láttuk, hogy Tujvel számára sem volt kérdés, hogy marad nálunk – mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Kiemelt kép: molvidi.hu

Olvasói sztorik