Magyar foci

A védelem miatt fő Marco Rossi feje

A magyar kapitány úgy véli, az azeriek nem okozhatnak meglepetést.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szerint a házigazda azeri csapat nem okoz majd meglepetést számukra a jövő szombati Európa-bajnoki selejtezőn, amelynek végeredménye elsősorban a magyarok teljesítményén múlik majd.

Az olasz szakember az épülő új Puskás Aréna pénteki bejárásán azt mondta az MTI-nek, hogy a vendéglátók Bakuban várhatóan támadó szellemben lépnek pályára, és nyomást akarnak majd helyezni az ellenfélre, de a szakmai stáb igyekszik minden lehetséges forgatókönyvre felkészíteni a válogatottat.

Eden Hazard már Real Madrid-mezzel pózol
Marbellán készült fotó a belga szupersztárról.

A játékosokon azt látom, hogy koncentráltak, motiváltak. Kedd óta négyszer edzettünk Telkiben, elvégeztük a szükséges munkát, ugyanakkor némi aggodalomra ad okot, hogy a védelemből számos futballistát nélkülöznünk kell

– nyilatkozta Rossi, hozzátéve, hogy abban reménykedik, a jövő hét elejétől már a teljes csapatra számíthat, beleértve az összes védekező játékost.

A hátvédek közül Kádár Tamás, a Dinamo Kijev légiósa és Bese Barnabás, a Le Havre futballistája sérülten érkezett az edzőtáborba, míg az Egyesült Államokban játszó Baráth Botond és a Bundesligában harmadik, Német Kupa-döntős RB Leipzig csapatkapitánya, Orbán Willi csak vasárnap érkezik meg Telkibe.

A magyar válogatott jövő szombaton Azerbajdzsánban szerepel, három nappal később pedig Wales együttesét fogadja a Groupama Arénában Eb-selejtezőn.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Olvasói sztorik