Magyar foci

Megszületett a döntés, hamarosan bejelentik, ki lesz az MTK új edzője

A társtulajdonos Zakor Sándor veszi át a kizárólagos irányítást.

Terjedelmes interjút közöl Zakor Sándorral az MTK hivatalos oldala. A honi élvonalnak búcsút intő fővárosiaknál hatalmas változások várhatók, és az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. kizárólagos tulajdonosa és vezetője azt is elárulta,  pénteken bejelenti, ki lesz a napokban menesztett Lucsánszky Tamás edző utódja.

Szeretnénk gyors, agresszív és látványosabb futballt bemutató MTK-nak szurkolni a pályán, amelyik egyben eredményes is. Az elvi döntés megszületett, pénteken be is jelentjük azt, ki irányítja majd a csapatot. Olyan edzőt szerettünk volna, aki bátran nyúl a fiatalokhoz, tudja, hogyan kell őket beépíteni, és párhuzamosan képes gyorsan csapatot építeni, miközben látványos futballra is törekszik. Megtaláltuk az ideális jelöltet, akivel képesek lehetünk ezt elérni, és akin az első másodperctől kezdve éreztük azt, hogy megtiszteltetés számára az MTK kispadjára ülni, átérzi a felelősségét annak is, hogy a magyar labdarúgás egyik legkiemelkedőbb akadémiájának tehetségeit kapja a kezei közé

– mondta Zakor, aki 2019. júniusától az MTK Budapest Labdarúgó Zrt. kizárólagos tulajdonosa és vezetője.

A pletykák szerint az MTK felvette a kapcsolatot a Honvédtól elküldött Supka Attilával, ugyanakkor felvetődött a korábbi kispesti klasszis, a Honvéd akadémiáján tevékenykedő Pisont István neve is.

Fotó: mtkbudapest.hu

Olvasói sztorik