Magyar foci

Magyar Kupa: a hajrában nyerte meg a Mol Vidi

A Honvéd engedte kiénekelni a sajtot a szájából. A hosszabbításban dőlt el a mérkőzés.

A Budapest Honvéd a találkozó 14. percében szerezte meg a vezetést. Vinicius Paulo lökését látta szabálytalannak a játékvezető. A tizenegyest Filip Holender értékesített. A kifejezetten unalmas első félidő alatt, egyetlen kapura tartó lövése sem volt a Vidinek.

A második félidő izgalmasabbra sikeredett. A székesfehérváriaknak is adódtak helyzeteik, de Honvéd motiváltabban játszott. Holender az 50. percben egy távoli bombával növelhette volna az előnyt, de pár perccel később Gróf bravúrjára volt szüksége a Honvédnak, hogy Nikolov ne szerezzen gólt. A 60. percben ismét a Honvéd kapusa volt a főszereplő, Hadzic fejesénél védett hatalmasat.

Marco Rossi ablaka alatt énekeltek a Honvéd szurkolói
Azonnal posztolta a szövetségi kapitány.

A 66. percben Iványi érvénytelenített egy szabályosnak tűnő Vidi-gólt. Az eset után Marko Nikolicsot el is küldte a kispadtól Iványi. A Mol Vidi edzője nem tudta elfogadni a gólt megsemmisítő döntést.

A 80. percben Scsepovics már érvényes gólt rúgott, így kezdődhetett minden elölről.A találkozót a 91. percében döntötte el Hadzic. Huszti szabadrúgása után volt eredményes.

A Magyar Kupa 2018/2019-es kiírásának győztese a Mol Vidi lett.

Budapest Honvéd FC – Mol Vidi FC 1-2 (1-0)

Magyar Kupa, döntő

Gólszerző: Holender (14.) ill. Scsepovics (80.), Hadzic (90.)

Kiemelt fotó: molvidifc.hu

Olvasói sztorik