Magyar foci

Két NB I-es ajánlata van Lipcsei Péternek – sajtóhír

A Puskás Akadémiánál vagy a Paksnál lehet edző a Fradi-legenda.

Habár a feljutást érő második helytől 15 pontra lemaradva hetedikként végzett a Soroksár az NB II-ben, a gárda trénerének, Lipcsei Péternek a neve az élvonalbeli Paksnál és a Puskás Akadémiánál is felvetődött – írja a Bors, amely interjút készített a legendás Fradi-játékossal, immár edzővel. Megkérdezték tőle azt is, hogy a két felkérés közül melyiket választja.

Nem szolgálhatok konkrétummal. Illetve, dehogynem: kedden megállapodtam a Fradi vezetőivel, hogy folytatom Soroksáron a fiókcsapatnál a munkát. Hacsak nem kapok élvonalbeli ajánlatot, mert akkor elengednek. Ezúton is köszönöm.

Dehát a Bors szerint épp erről van szó: felcsúti és paksi ajánlatról.

– Ez szóbeszéd. Engem még nem keresett senki. Minden­esetre már az is egyfajta elismerés, hogy bent van a köztudatban a nevem. Annyit mondhatok, maga a lehetőség is megtisztelő, elindulhatna az élvonalban is az edzői karrierem.

Három játékosától köszönt el a Debrecen
Erik Cikosra, Haris Tabakovicra és Albion Avdijajra nem számítanak a folytatásban.

Felvetették neki: Pakson az a Böde Dániel lehetne a játékosa, aki szintén népszerű a Fradi-szurkolóknál.

– Ezek szerint ön már tudja, hogy Dani Pakson folytatja? – kérdezett vissza. – De már játékosként sem szerettem a ha-val kezdődő mondatokat, és ma sincs ez másként. Ettől még persze Böde Danit mind emberileg, mind játékosként sokra tartom.

Mi lesz, ha egyik ajánlat sem jön össze? – kérdezték tőle zárásként.

– Semmi. Nekem nem büntetés Soroksáron dolgozni, feladat és játékosnevelés terén bőven van perspektíva. Előbb-utóbb edzőként is eljön az én időm, hogy bizonyítsam a képességeimet a hazai élvonalban

Kiemelt kép: YouTube

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik