Magyar foci

Az NB I-ig lőné csapatát a gólkirály

Balajti Ádám köszöni a gólpasszokat.

32 találattal lett az NB II gólkirálya Balajti Ádám. A Vasas csatára a szezont még Vácon kezdte, onnan igazolt a budapestiekhez. Amióta egycsoportos a másodosztály, még soha senki nem rúgott ennyi gólt.

Csatárként számítottak rám, ami korábban más csapatoknál nem mindig volt így. Sokat segített, hogy remek képességű játékostársaim vannak. Ha csak a támadószekciót nézzük, Király Botival, Birtalan Botival, valamint Szatmári Lórival remekül megértettük egymást, rengeteg gólpasszt kaptam tőlük

Erről a klub honlapjának beszélt a játékos, aki úgy tűnik, jövőre is a másodosztályban szerepel majd.

– Még kétéves szerződésem van a Vasassal, így minden jel arra utal, hogy maradok. Jól érzem magam ebben a közösségben, a szakmai munka is kiváló. A szurkolók imádják a csapatot, rengeteg szeretetet kaptunk tőlük még azokon a mérkőzéseken is, amelyeken gyengébben teljesítettünk. Remélem, hogy az új szezonban is mellettünk lesznek, hiszen sok erőt ad a buzdításuk. Nem mindennapi dolog a Vasas csapatkapitányának lenni, így nem is lehet más a célom, mint hogy játékommal feljutáshoz segítsem a csapatot – nyilatkozta.

Kiemelt fotó: vasasfc.hu

Olvasói sztorik