Magyar foci sport

Orbán Willi után újabb szenzációs honosítás előtt a magyar válogatott?

Davide Lanzafame az olasz sportnapilapban mondott merészeket.

Saját bevallása szerint Davide Lanzafame fantasztikusan érzi magát Budapesten, és a La Gazzetta dello Sportnak adott interjúban azt is megemlítette, egy éven belül bemutatkozhat a magyar válogatottban.

A Ferencváros olasz támadója 2013-ban bukkant fel a magyar bajnokságban, hogy aztán három éve visszatérjen a Honvédba, ahonnan a Fradiba vezetett az útja.

A 32 esztendős játékos beszél a Honvédról és az FTC-ről is, dicséri a magyar futballberuházásokat, de a legérdekesebb, hogy elárulja, ugyanabban a társasházban lakik, amelyben Marco Rossi szövetségi kapitány, és nem elképzelhetetlen, hogy egy éven belül be is mutatkozhat a magyar válogatottban.

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!