Magyar foci

Mursits két és fél év után távozik Ceglédről

A 28 éves hálóőr a harmadosztály helyett olyan csapatba vágyik, amellyel az NB I-be jutásért harcolhat.

Két és fél év után távozik az együttestől az NB II-től búcsúzó Ceglédi VSE csapatkapitánya, Mursits Roland, aki közel száz másodosztályú bajnokin védte a csapat kapuját. A Haladás és Békéscsaba színeiben a már NB I-ben is bizonyító hálóőr szerződése ugyan nem járt le Cegléden, ám a klub a kiesés miatt nem gördített akadályt a távozása elé.

Egy, csak egy csapat jöhet szóba Böde számára
Ha vált, alighanem visszatér Paksra.

Nagyon tartalmas két és fél évet töltöttem Cegléden, köszönöm az edzők és a vezetők bizalmát, remélem, meg tudtam hálálni. Nagy meglepetésemre már áprilisban voltak megkereséseim egy nyári átigazolással kapcsolatban, de azt kértem, hogy várjuk meg a bajnokság végét, mert elsősorban szeretnék Cegléden maradni. Sajnos azonban kiestünk, így az említett vonalak felerősödtek. Egy-két héten belül szeretném eldönteni, hol folytatom. Nekem és a családomnak is fontos lenne, hogy minél előbb pont kerüljön az ügyem végére.

A ceglédi csapat Mursits Rolanddal a kapuban a klub történetének legjobb eredményét érte el a tavalyi kilencedik helyezéssel, de a hálóőr a jövőbeli klubjával komolyabb célokért akar küzdeni.

Huszonnyolc évesen talán a legjobb korban vagyok, és szeretnék komoly célokért küzdeni. A legoptimálisabb választás talán egy NB I-es feljutásért küzdő csapat lenne. Szakmai indokok fognak a döntésemben szerepet játszani, mert sikereket szeretnék elérni. Remélem, hogy néhány héten belül eldől a sorsom.

– mondta a Rangadónak a szombathelyi nevelésű kapus.

Olvasói sztorik