Magyar foci

Kétszázharminc millióért vett csatárt a Puskás Akadémia?

Fülöp Loránd elárulta, hogy a napokban aláírt a felcsútiakhoz.

A marosvásárhelyi Népújság internetes portálja azt írja, hogy a román élvonalban szereplő FC Botosani házi gólkirálya, Fülöp Loránd a napokban aláírt a Puskás Akadémiához. A felcsúti klub a beszámoló szerint 700 ezer eurót, azaz mintegy 230 millió forintot fizetett a moldvai együttesnek a 21 éves, sáromberki származású támadóért.

Egy, csak egy csapat jöhet szóba Böde számára
Ha vált, alighanem visszatér Paksra.

Már aláírtam a napokban. Nagyon nagy szeretettel fogadtak, de a bemutatásra csak június 15-e után kerül sor. Az utóbbi időben többen megkerestek, több játékosügynök érdeklődött felőlem. A Puskás Akadémia tette a legjobb, legkonkrétabb ajánlatot, én pedig elfogadtam. Arra gondoltam, hogy elsősorban olyan csapathoz kell igazolnom, ahol továbbra is játéklehetőséget kapok. Aztán az is lényeges szempont, hogy a Puskás Akadémia bázisa a legjobb öt európai „fociegyetem” között van nyilvántartva.  A szerződés értelmében háromszor többet fogok keresni, mint Botosani-ban… Továbbá úgy érzem, hogy a Puskás Akadémiánál kiváló feltételek között készülhetek, edzhetek.

– idézi Fülöp szavait a Népújság.

További hír a Puskás Akadémia háza tájáról, hogy az eddigi klubigazgató, Komjáti András a továbbiakban tulajdonosi tanácsadóként dolgozik tovább, helyét a sportigazgató, Tóth Balázs veszi át. A csapat játékosai a szünet után június 17-én állnak újra edzésbe – tájékoztatott a hivatalos klubhonlap.

Kiemelt kép: fanatik.ro

Olvasói sztorik