Magyar foci

A Fradi vezetőedzője pontot tett minden pletyka végére

Szerhij Rebrov elmondta, boldog a csapatnál, és küzdeni fog a további sikerekért.

Megírtuk: több forrás már hetekkel ezelőtt arról tájékoztatta a Rangadót, hogy a török Besiktas élénk érdeklődést mutat a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov iránt. Az ukrán sajtó is arról írt, hogy a Fradival bajnoki címet szerző szakvezető az egyik jelölt az isztambuli topcsapat kispadjára, amelyre ő vagy a korábbi Real Madrid-futballista, Guti lehet a befutó.

Európai topcsapat viszi el Rebrovot a Fradiból?
Ukrán és török sajtóhírek szerint a Besiktas kispadjára hívják.

A hírrel kapcsolatban nyilatkozta honlapunknak Nyíri Zoltán, a Ferencvárosi Torna Club ügyvezető alelnöke, hogy „a Ferencvárost senki, semmilyen formában nem kereste, márpedig a klubbal kell tárgyalni, hiszen Szerhij Rebrovnak élő szerződése van velünk”.

Az NB I zárása után pedig Rebrov taláv végleg lezárta a pletykákat szavaival a klub honlapján.

A mai nap még az ünneplésről szól, majd jön a pihenés. Ezt követően el kell kezdenünk a felkészülést a Bajnokok Ligájára, minden erőnkön azon leszünk, hogy jól szerepeljünk. Azt mondtam a fiúknak az öltözőben, hogy minden nap keményen dolgoztak, ezért megérdemelték a bajnoki címet. Szerződésem van itt, szeretek itt dolgozni, boldog vagyok, hogy a Ferencváros része lehetek, küzdeni fogok a további sikerekért.

Kiemelt kép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik