Magyar foci

Ukránból magyar válogatott lett a Fradi vezetőedzője

Szerhij Rebrov az öregfiúkcsapatban kapott lehetőséget.

A magyar öregfiúk-válogatott az UEFA MIP bizottságának együttesével játszott a III. Kerületi TVE stadionjában. A válogatott tele volt korábbi fradistákkal, plusz egy meglepetésvendég is pályára lépett – írja a Fradi honlapja.

Itt a nagy bejelentés: Ivan Petrjak a Vidiben folytatja
Az ukrán válogatott szélső július 1-jétől lesz a fehérváriak futballistája.

Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Keller József, Lipcsei Péter, Mátyus János, Rósa Dénes, Sowunmi Thomas, Telek András, Tököli Attila és Wukovics László mellett ugyanis a Fradi ukrán vezetőedzője, a 75-szörös ukrán válogatott Szerhij Rebrov is lehetőséget kapott.

Hajnal jelenleg is az UEFA MIP képzésén vesz részt, így mind a magyar válogatott, mind az UEFA oldaláról érintett volt a mérkőzésen.

Nagyon örülök, hogy létrejött ez a találkozó és ez a mérkőzés is. Habár nem az én csoportom látogatott el most Budapestre, mégis sikerült leszervezni ezt a találkozót, ami számomra rendkívül fontos volt, hiszen mindkét együttesben érdekelt vagyok. Az eredmény ma másodlagos volt, az öregfiúkcsapatban nagyon sok kiváló labdarúgó játszott, köztük sok fradista is

– mondta Hajnal. Elárulta, hogy egy különleges vendég is játszani szeretett volna.

– Szerhij megkeresett a találkozó előtt, hogy megoldható lenne, hogy pályára léphessen. Beszéltem a többiekkel az UEFA-nál, így Szerhij magyar mezben játszott. A második félidőben átállt a másik csapatba, ahogy Zoli is. Jó volt látni, hogy mindenki kiválóan érezte magát!

Kiemelt kép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik