Magyar foci

Már Juhász Roland utódját keresi a Mol Vidi FC

Egy nigériai uránpótlástornán jártak a fehérvári klub képviselői.

A 95-szörös válogatott védő, Juhász Roland 2013-ban igazolt a Videoton csapatához, és azóta is alapember a székesfehérváriaknál, a névváltás előtt álló Mol Vidi FC csapatkapitánya.

A nyáron 36 éves lesz, így bár egyelőre nincs híre sem a távozásának, sem a visszavonulásának, értelemszerűen a csapatnál már gondolnak arra, hogy előbb-utóbb pótolni kell a kiváló játékost.

A hírek szerint pedig ezügyben Nigériában is keresgélnek.

Gelei József újságíró – az olimpiai bajnok kapus id. Gelei József  fia – nemrég a hatodik alkalommal megrendezett Dreamland-Hungarian Embassy utánpótlástornán járt az afrikai országban. Egy Facebook-bejegyzésben azt írja, „míg a korábbi tornákon elsősorban a támadók keltették fel a játékos-megfigyelők érdeklődését, ezúttal a védők emelkedtek ki a nemzetközi mezőnyben”.

Talán nem véletlen, hogy például a Mol Vidi FC – gondolva a jövőre – éppen itt kereste Juhász Roland lehetséges utódját…

Hozzátette: az eredményhirdetés során derült ki, kik azok a 17-18 éves játékosok, akik a közeljövőben Európában is megmutathatják tudásukat.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik