Magyar foci

Babát vár az M4 gyönyörű riportere

Babát vár Berkesi Judit, az M4 Sport sportriportere, aki már a 26. hétben jár. A népszerű tévés a Storynak elárulta, kislánya lesz, ami nem meglepő, mivel neki is két nővére van, és a családjukban már az ötödik lányunoka érkezik.

Nem tervezgettük, úgy voltunk vele, hogy jön majd a baba, amikor jönni akar, és hát akar. Nagyon örülünk neki. Amikor megtudtam, azonnal elkezdtem számolgatni, hogy akkor az idei vizes vébé biztos kiesik nekem, de a jövő évi foci-Eb-re vagy a tokiói olimpiára már szeretnék visszatérni. Persze nem siettetek semmit

– nyilatkozta a leendő anyuka.

A korábban nyolc éven át igazolt játékosként futballozó Berkesi azt mondta, a munkája során a kollégák körében nem érezte a hátrányát annak, hogy nőként került be a sportos közegbe, bár amikor először megjelent egy foci-, vízilabda vagy kézilabda-meccsen, érezte, néhányan nem értik, mit keres ott.

Azt szeretném, hogy ne egy csinos pofit lássanak, hanem a sportriportert, de most már úgy érzem, elfogadtak.

Május 18-án rendezik a Groupama Arénában a női Bajnokok Ligája-döntőt, amelyet a Lyon és a Barcelona vív majd. Berkesi a döntő nagyköveteként maga is jelen lesz az eseményen, és örül a telt háznak, valamint annak is, hogy a nézők meggyőződhetnek arról, mennyit fejlődött a női labdarúgás.

Olvasói sztorik