Magyar foci sport

Babát vár az M4 gyönyörű riportere

Babát vár Berkesi Judit, az M4 Sport sportriportere, aki már a 26. hétben jár. A népszerű tévés a Storynak elárulta, kislánya lesz, ami nem meglepő, mivel neki is két nővére van, és a családjukban már az ötödik lányunoka érkezik.

Nem tervezgettük, úgy voltunk vele, hogy jön majd a baba, amikor jönni akar, és hát akar. Nagyon örülünk neki. Amikor megtudtam, azonnal elkezdtem számolgatni, hogy akkor az idei vizes vébé biztos kiesik nekem, de a jövő évi foci-Eb-re vagy a tokiói olimpiára már szeretnék visszatérni. Persze nem siettetek semmit

– nyilatkozta a leendő anyuka.

A korábban nyolc éven át igazolt játékosként futballozó Berkesi azt mondta, a munkája során a kollégák körében nem érezte a hátrányát annak, hogy nőként került be a sportos közegbe, bár amikor először megjelent egy foci-, vízilabda vagy kézilabda-meccsen, érezte, néhányan nem értik, mit keres ott.

Azt szeretném, hogy ne egy csinos pofit lássanak, hanem a sportriportert, de most már úgy érzem, elfogadtak.

Május 18-án rendezik a Groupama Arénában a női Bajnokok Ligája-döntőt, amelyet a Lyon és a Barcelona vív majd. Berkesi a döntő nagyköveteként maga is jelen lesz az eseményen, és örül a telt háznak, valamint annak is, hogy a nézők meggyőződhetnek arról, mennyit fejlődött a női labdarúgás.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!