Magyar foci sport

Embercsempészettel gyanúsítják a magyar focikapust

Embercsempészettel gyanúsítanak egy magyar futballkapust, akit Angliában fogtak el, de jelenleg Hollandiában tölti az előzetes letartóztatását, írja a Foci a köbön nevű oldal.

A 23 éves kapus a mostani idényt az NB III-as Taksonynál töltötte, de korábban szerepelt az NB II-ben a Kisvárda színeiben is, valamint megfordult a PMFC-nél, a Kozármislenynél és a Pénzügyőrnél is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!