Magyar foci sport

Őrült sajtóhír: Böde, Lanzafame és Varga is otthagyja a Fradit

A Honvéddal boltolhat a bajnok: Gróf is érkezik?

Ütős átigazolási híreket (pletykákat?) szellőztetett meg a ckozep.hu, a ferencvárosi szurkolók honlapja. Állítólag Böde Dániel, Davide Lanzafame és Varga Roland is elhagyja a Fradit, Gróf Dávid érkezését ugyanakkor valószínűsítik.

A Honvéd kapusa már korábban bejelentette a távozását, a Rangadó is foglalkozott azzal, hogy hazai és külföldi együttesek is érdeklődtek iránta.

A médiatanács sokkot kapna Klopp nyilatkozatától
Kemény szavak, élőben, a riporternek közbe kellett szólnia.

A Ckozep szerint Varga és Lanzafame a kispestiekhez tart, honlapunk úgy értesült, nem elképzelhetetlen, hogy Gazdag Dániel érkezik a helyére az FTC-be. Böde a hírek szerint az élvonalba visszajutó Zalaegerszeg futballistája lehet.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!