Magyar foci

Változások lesznek a Fradi kezdőcsapatában

Szerhij Rebrov nem tudja megjósolni, hány gól lesz az Újpest elleni meccsen.

– Senkit sem kell külön motiválnom a derbi előtt, amelyet telt ház előtt játszunk le szombaton. Lesznek változások a csapatban, lesz olyan, akit pihentetünk a fontos válogatott mérkőzések előtt, más több lehetőséget kap, de mindegy, ki játszik, motiváltan lép majd pályára. A hátralévő találkozókon kipróbálunk új felállásokat, hogy felkészültebbek legyünk, mielőtt jön az európai kupaporond. Nem tudom megmondani, hogy már a következő meccsen lesz-e változás, de biztos, hogy motivált játékosokkal állunk fel – mondta a szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője.

Nem tudom megjósolni, hány gól születik majd. Az itthoni meccsen sok helyzetet kidolgoztunk, de csak egy gól született, idegenben egy mélyebb talajon nehezebb feladatunk volt. Nem a helyzetek miatt született ilyen kevés gól, biztos vagyok benne, hogy most is két támadó szellemű csapatot látunk majd, és kiváló meccs lesz.

Rebrov elmondta azt is, hogy a szezon végén látja majd, melyik posztokon kell még erősíteni, olyan keretet szeretne a nemzetközi színtérre, amelynek minden tagja motivált – írja a fradi.hu.

Kiemelt fotó: www.fradi.hu