Magyar foci sport

Kassai Viktor megint csúnyán benézett egy tizenegyest

A visszajátszás alapján egyértelmű az eset.

Mint ismert, a Mol Vidi FC szombaton 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Puskás Akadémia ellen, így elveszítette a bajnoki versenyfutást a Ferencvárossal szemben. A találkozón egyébként furcsa körülmények között szerzett vezetést a fehérvári csapat, Kassai Viktor játékvezető ugyanis úgy ítélt tizenegyest az 52. percben, hogy a visszajátszás alapján Kovács István lábát mintha el sem találta volna a felcsúti védő, ráadásul úgy tűnik, a büntetőterületen kívül történt az eset. Íme!

Az eset 2:20-tól az összefoglalóban

Kiemelt kép: TF-Images/TF-Images via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!