Magyar foci sport

Ha így folytatja, aligha ússza meg a kiesést a Paks

Elképesztő mélyrepülésben Csertői csapata.

Sokáig úgy tűnt, a Paksi FC betonbiztos középcsapat az NB I-ben, aztán február végén valami megtört. Szinte hihetetlen, de a Csertői Aurél által irányított együttes hét bajnoki óta nem tud győzni, a megszerezhető huszonegyből két (!) pontot gyűjtött, több mint ötszáz perce gólt sem szerzett.

A tolnaiak már csak két riválisukat előzik meg, a kieső helyen álló Diósgyőr hátránya mindössze egy pont.

A múlt szombati vereség után Csertői kijelentette, „a hangzatos mondatok helyett a jövőben a cselekedeteknek kell dominálniuk, sokkal többet kell tenni a sikerért”.

Sajnos a felelőtlen megmozdulások és a kiállítás megpecsételte a sorsunkat – idézi a szakvezetőt a klub hivatalos honlapja. – Mondhatjuk, hogy kilenc mezőnyjátékossal jobban és többet küzdöttünk, mint tízzel, de ezt a játékosoknak sokkal jobban át kell értékelniük. A létszámazonos időkben megvoltak a lehetőségeink, de a végjátékokban rossz passzokat, döntéseket követtünk el. Emberhátrányban mindent megtettünk, hogy korrigáljuk az eredményt, erre sajnos sok esélyünk nem adódott, de némi szerencsével lehetett volna döntetlen is a végeredmény.

Nyitókép: Paksi FC/Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!