Magyar foci

Úgy tűnik, Juhász Roland megemeli kalapját a Fradi előtt

A Mol Vidi védője azért a bajnoki címről is ábrándozik.

A molcsapat.hu-n olvasható egy hosszabb interjú Juhász Rolanddal a Mol Vidi középhátvédjével. A labdarúgó többek között arról is beszélt, bíznak-e még a bajnoki címben Székesfehérváron.

– Tisztában vagyunk vele, hogy nagy a hátrány, és kevés meccs van már csak hátra a bajnokságból, ezért nekünk nincs más dolgunk, mint csak saját magunkkal foglalkozni.

Ha a hátralevő hat meccsből mindet megnyerjük, és a Fradi lesz a bajnok, megemeljük a kalapunkat a bajnok előtt, és felemelt fejjel kezet nyújtunk az ellenfélnek. De amíg matematikai esélyünk van a győzelemre, addig mindent bele fogunk adni.
Nem adtuk fel a bajnoki címet! Tavaly is sokan előre odaadták a Fradinak az aranyat, aztán mégis mi nyertünk.

Igaz, most nagyobb a hátrányunk, de a kupában is bizonyítottuk, hogy álljuk a versenyt a Fradival. A futball kiszámíthatatlan, bármikor történhet valami, ami felborítja a jelenlegi helyzetet, és ne felejtsük el, hogy még találkozunk egyszer a Ferencvárossal idén. De leszögezném, mindig csak az előttünk álló feladattal foglalkozunk, majd az Újpest elleni meccs után megnézzük újra, hogy áll a tabella – nyilatkozta Juhász Roland.

Kiemelt fotó: Mol Vidi FC

Olvasói sztorik