Magyar foci sport

Újabb meccsek halasztását kérte az MTK

A fertőzés és az utánpótlás-csapatokat is elérte.

Mint ismert, az MTK Budapest vezetése rendkívüli helyzet – a keret jelentős része megbetegedett – miatt halasztási kérelemmel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottságához a Haladás elleni OTP Bank Liga-mérkőzés kapcsán.

Itt a Fradi válasza arra, miért repült a csapatból Lanzafame
Egy hétre felmentették az edzések látogatása alól.

Az MTK hivatalos honlapja azt írja, hogy a fertőzés már az utánpótlás-játékosokat is elérte (több korosztály tagjait haza kellett küldeni az akadémiáról), ezért szintén kérték az U16-os és U17-es csapat debreceni bajnokijának halasztását. Újabb fejlemény, hogy ugyanezt a lépést kénytelenek voltak megtenni az U15-ös korosztálynál is: a Versenybizottságot arra kérte a klub, hogy a csapat diósgyőri bajnokiját is halasszák el.

címlapfotó: mtkbudapest.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!