Magyar foci sport

Súlyosan megsérült, műteni kell a DVTK játékosát

Forgács Dávid keresztszalag-szakadást szenvedett, legalább fél évre kidőlt.

A DVTK hivatalos oldalán közölte, hogy súlyos sérülést szenvedett Forgács Dávid, akinek az egyik edzésen szakadt el a keresztszalagja.

Kiakadtak a fradisták, szétszedik Rebrovot a Lanzafame-balhé miatt
A szurkolók nem szívlelik a Ferencváros ukrán vezetőedzőjét.

A 23 éves, korábbi utánpótlás-válogatott bal oldali védő térdét műteni kell, ami miatt legalább fél éves kihagyás vár rá. A szegedi születésű játékos 2017 nyarán Olaszországból igazolt a Diósgyőrhöz, amelyben a mostani szezonban 8 NB I-es bajnokin 426 percet játszott.

címlapfotó: dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!