Magyar foci

Ritka az ilyen balhé magyar pályán: egymást ütötte a masszőr és a technikai vezető

Már beszámoltunk az MLSZ fegyelmi bizottságának legutóbbi üléséről, ahol három bajnoki mérkőzéstől eltiltották Supka Attilát, a Budapest Honvéd vezetőedzőjét, ráadásul a trénernek 300 ezer forintos pénzbüntetést is fizetnie kell, mert „a mérkőzés lefújása után az öltözőfolyosón a játékvezetők személyére sértő kifejezéseket használt”.

Van azonban egy másik érdekes eset is a határozatok között, méghozzá az NB III-ból. A Csepel a 90. és a 93. percben szerzett találatokkal fordított, és verte 2-1-re a Ménfőcsanak csapatát. A vendégek ekkor már emberhátrányban játszottak.

A hajrában a csepeli honlap tudósítása szerint „a két kispad között parázs hangulat uralkodott el, ami később szerencsére lecsendesedett, ám a találkozó végkimenetelén ez már nem változatott!”

Az MLSZ szerint viszont ennél picit több is történt: Bertalan Zsolt csepeli technikai vezető és Kovács István ménfőcsanaki masszőr egyaránt négymeccses eltiltást kapott, mert a mérkőzés alatt kialakult tömegjelenetben többször megütötték egymást.

Címlapkép: Amikor még minden békés volt. Fotó: csepelfc.hu

Olvasói sztorik