Magyar foci sport

Pénzmosás miatt körözik a korábbi NB III-as labdarúgót

Elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

A Blikk.hu szúrta ki, hogy elfogatóparancsot adtak ki a korábban az Internationale CDFSE-ben, Vecsési FC-ben és Pereg SE-ben is pályára lépő Aigbekaen Dickson Oti ellen. A nigériai játékost pénzmosás gyanúja miatt körözik 2018 októbere óta.

A játékos legutóbb az Inter CDF SE-ben szerepelt a BLSZ harmadosztályában – a Magyar Kupában is többször szóhoz jutott, míg az NB III Alföld-csoportjának 2012–2013-as idényében a Vecsés színeiben bizonyíthatott 12 találkozó alkalmával.

Kiemelt kép (illusztráció): Nicolas Armer/dpa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!