Magyar foci sport

Megvan a Vasas új stadionjának nyitómeccse

Szombat reggel hivatalos honlapján tette közzé a Vasas FC, hogy megtalálta az új Illovszky Rudolf Stadion nyitómérkőzésének időpontja és ellenfele. Eszerint július 5-én, a Dunaszerdahellyel ünnepelnek majd az angyalföldiek.

Eleinte számításba jött a Rapid Wien, sőt a chilei Colo-Colóval is felvettük a kapcsolatot a közös múlt apropóján, de végül minden szempontot mérlegelve a DAC mellett tettük le a garast.

– árulta el Markovits László, a Vasas klubelnöke a Nemzeti Sportnak adott interjújában.

A stadion hazai szektorait az angyalföldi klub legendáiról nevezik majd el, míg a vendég szektorok olyan futballisták után kapják a nevüket, akik másik fővárosi csapatban is komoly karriert futottak be.

Nyitókép: vasasfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!