Magyar foci sport

Novothny gyönyörű barátnője fehérneműben flangál az utcán

Megmutatta, bevállalta.

Nemrég számoltunk be arról, hogy Novothny Soma, az Újpest csatára kölcsönbe szerződött a dél-koreai másodosztályú Puszan IPark FC-hez. Vele tartott Ázsiába szépséges barátnője, Rubint Rella is, aki – ahogy arról az nlcafe.hu beszámolt – sokat kirándul és jókat eszik.

Az egész világ az új Mbappé-jelenségről beszél
Valaki szóljon a PSG zsenijének!

Az ifjú hölgy a divatra is ügyel, meg is mutatta, hogy nyugodtan sétálgathat melltartóban Busan utcáin, ez senkit nem zavar.

Nyitókép: ujpestfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!