Magyar foci sport

Súlyosan megsérült az NB I-es játékos

Kulcsár Dávid keresztszalagja sérült.

Kulcsár Dávidés és Traoré Lacina ütköztek a Paks-Újpest bajnoki 24. percében. A zöld-fehérek játékosa maradt lent a földön, nem tudta folytatni a játékot.

– Vasárnap MRI-felvételt készítettek Budapesten, hétfőn pedig Dr. Abkarovits Gézával konzultáltam, aki hat éve a másik lábam is operálta. Bár a doki nem tudta kimozgatni a jobb térdem a helyéről, de nagyon úgy fest, keresztszalag-szakadást szenvedtem. Sajnos mindenképpen bele kell nézni, fel kell nyitni, hiszen a képalkotói felvételek alapján valószínű, sérült a keresztszalagom – fogalmazott Kulcsár a klub honlapjának, aki hozzátette, az esetet megelőzően nem történt szabálytalanság, mindösszesen rosszul ért talajt, miután elrúgta a labdát.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!