Magyar foci sport

Friss rangsor, ahol a Fradi a harmadik, megelőzve a Cityt, a PSG-t és a Barcát

Nem vicc, a bajnoki forma alapján dobogós a Rebrov-csapat.

Szerhij Rebrov edző igencsak felpörgette a Fradit, már ami a bajnoki teljesítményt illeti. Az elmúlt öt mérkőzést vizsgálva a Transfermarkt adatai szerint a zöld-fehéreké a harmadik legjobb formában lévő élvonalbeli együttes a világon. Ugyan az FTC legutóbb csak 1–0-ra diadalmaskodott Kisvárdán, ám a válogatott szünet előtt 2–0-ra elintézte a Haladást, 3–1-re az MTK-t, 7–0-ra a Diósgyőrt, valamint 4–0-ra a Puskás Akadémiát.

A világ összes első osztályú bajnokságát vizsgálva jelenleg 31 olyan csapat van, amely megnyerte a legutóbbi öt mérkőzését, ám közülük csak kettő – a wales-i The New Saints és a montenegrói Buducsnoszt – áll jobb gólkülönbséggel, mint az NB I éllovasa.

Ami a topbajnokságok sztárcsapatait illeti, a Manchester City (8. hely) 13–1-es, a PSG (12.) 13–2-es, míg az FC Barcelona (16.) 14–4-es gólkülönbséget hozott össze.

Nyitókép: fradi.hu

Előkelő pozícióban az FTC fotó: transfermarkt.de

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!