Magyar foci

Bosszúért kiált a Fradi

Rebrov együttesének hátrányt kellene ledolgozni a Vidi ellen.

Kedden és szerdán rendezik meg a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóit: a négy mérkőzés közül kiemelkedik a bajnokságban címvédő Mol Vidi FC és a listavezető Ferencváros összecsapása.

A fehérváriak az első mérkőzésen 2–1-re nyertek a Groupama Arénában, ezzel megszakították a zöld-fehérek 30 (!) mérkőzésből álló hazai veretlenségi sorozatát. Ezt megelőzően legutóbb 2017. július 13-án az Európa-ligában a dán Midtjylland győzött az Üllői úton – írja az MTI.

A bajnokságban nyolc pont választja el a magyar futball jelenlegi két meghatározó csapatát, ugyanakkor az idegenbeli siker miatt a kupában a fehérváriaknak van több esélyük továbbjutni.

A másik negyeddöntős élvonalbeli párharc is izgalmasnak ígérkezik, mivel a Debrecen hazai pályán csak minimális előnyt tudott kiharcolni a Mezőkövesddel szemben.

A Budapest Honvéd számára papírformának ígérkezik a visszavágó a másodosztályú Budaörs elleni párharcban, miután az első mérkőzést idegenben hozta, ugyanakkor az NB II hatodik helyén álló Soroksár akár meglepetést is okozhat, mivel a Puskás Akadémia elleni első felvonásban 1–1-es döntetlent ért el Felcsúton.

Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó

Kedd

20.00: Mezőkövesd Zsóry FC–Debreceni VSC (az első mérkőzésen: 0–1)

Szerda

15.30: Soroksár SC (NB II)–Puskás Akadémia (1–1)

18.00: Mol Vidi FC–Ferencváros (2–1)

18.00: Budapest Honvéd–Budaörsi SC (NB II) (2–1)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olvasói sztorik