Magyar foci sport

Gólt sem kapott, kijutott az Eb-re a magyar U17-es válogatott

Két meccs, két győzelem a mérleg.

A magyar U17-es válogatott a norvégok elleni, nehezen elért 1–0-ás győzelem után pénteken a bosnyákok ellen győzött 1–0-ra a hazai rendezésű Eb-elitkörben, és ezzel – az utolsó játéknap eredményétől függetlenül – kijutott a májusi kontinenstornára.

Preisinger Sándor szövetségi edző a Hegyi – Buna, Horváth, Posztobányi, Orosz – Kata, Tóth – Komáromi, Kosznovszky, Zuigeber – Molnár kezdőcsapatot küldte pályára Telkiben.

A magyar csapat az őszi Eb-selejtezőkkel együtt immár öt tétmérkőzésen van túl kapott gól nélkül, amiben az MTK-s Kata Mihálynak és az Illés Akadémia kapusának, Hegyi Krisztiánnak is nagy szerepe volt. A mieink pénteken Zuigeber Ákos találatával diadalmaskodtak, és készülhetnek az írországi tornára.

U17-es Európa-bajnoki selejtező

Magyarország–Bosznia-Hercegovina 1–0 (1–0)

Gólszerző: Zuigeber (37.)

A csoport másik mérkőzésén: Belgium–Norvégia 3–0

Az állás: 1. Belgium 6 pont (4–0), 2. Magyarország 6 (2–0), 3. Bosznia-Hercegovina 0 (0–2), 4. Norvégia 0 (0–4)

Nyitókép: mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!