Magyar foci sport

Súlyosan megsérült a DVSC játékosa

Hrabina Alex légmellet kapott, megműtötték.

Szombaton délután a Hajdúhadház otthonában lépett pályára a DVSC II, amelynek kapuját Hrabina Alex védte. A kapus az első félidő hajrájában összeütközött a hazaiak egyik játékosával, melynek következtében le kellett cserélni. A kóházban kiderült, hogy légmellet kapott, így műtétre került a sor.

– A kis Loki meccsén játszottam szombaton, amikor a 30. perc környékén kiütöttem egy beadást, de közben ütköztem az egyik támadó könyökével. Egyből lezsibbadt a bal oldalam, és azt éreztem, hogy nem kapok levegőt. Miután jobban lettem, 5-6 percet még játszottam, ám továbbra sem múlt a fájdalom, ráadásul nem tudtam normálisan beszélni sem. Bevittek a kórházba, ahol Dézsi Zoltán a röntgen után közölte, meg kell műteni, mivel légmellet kaptam. Egy csövet vezetett a bordáim közé, mert levegő és folyadék is szorult oda. A mai napon szerencsére kiszedték ezt a csövet, és úgy néz ki, hamarosan hazamehetek – zárta szavait a www.dvsc-hu-nak Hrabina Alex.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!