Magyar foci sport

Csodaszép góllal, a 90. percben nyert az U17-es válogatott az elitkörben

Győzelemmel kezdte a magyar U17-es labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozat hazai rendezésű elitkörét. A több alapemberét is nélkülöző magyar csapat Norvégiával játszott Telkiben, és egészen a hajráig 0-0 volt az állás, ekkor Zuigéber Ákos állt oda egy szabadrúgáshoz és szépen a hálóba lőtt a sorfal fölött.

A mieink következő ellenfele az a bosnyák válogatott lesz pénteken, amely 1-0-ra kikapott Belgiumtól a csoport másik mérkőzésén.

A csoport első helyezettje automatikusan kijut az Eb-re, a második akkor, ha ott van a hét legjobb csoportmásodik között. Összesen nyolc csoport van az elitkörben. Az Eb házigazdája Írország lesz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!