Magyar foci

Barátnője segíti a DVTK súlyosan sérült játékosát

Elhagyta a mankót, de messze még a visszatérés.

Makrai Gábor, hátrahagyva a mankókat immár a saját lábán közlekedik. A DVTK keresztszalag műtéten átesett támadója egy rendkívül megpróbáltató útnak a felénél jár, de biztos benne, hogy a sérülése után erősebben fog visszatérni, mint valaha – írja a dvtk.eu.

– Napról-napra egyre jobban, igaz sajnos csak lassan javul az állapotom, de a lényeg, hogy érzem, minden nappal egy kicsit jobb a helyzet. Az elmúlt héten elkezdtem a kocogást odakint, igaz még csak 15 perceket. Egyelőre még jelentkezik egy enyhe fájdalom és duzzanat a térdemen. Ez ilyenkor nem meglepő, hiszen öt hónapja nem kapott szinte semmilyen terhelést a lábam. Viszont most már egyre többet és jobban tudok dolgozni vele – nyilatkozta a honlapnak a játékos.

Makrai Gábor arról is beszélt, hogy kikre számíthatott a legnehezebb pillanatokban.

– Most már nincs semmi problémám. Mindvégig mellettem állt a barátnőm, aki rengeteget segített az elmúlt időszakban. Természetesen köszönöm a szurkolók jókívánságait és a klub segítségét is. Az eleje borzasztóan nehéz volt. Nagyon el voltam keseredve, azt gondoltam, hogy az egész világ összeesküdött ellenem. Mára viszont már túltettem magam rajta, lelkileg is rendben vagyok, fizikailag pedig kezdek helyre rázódni, úgyhogy erősebben fogok visszatérni, mint valaha. Ezt megígérhetem. Megtanultam értékelni sok dolgot, hogy mennyire fontos az egészség, nem csak a fociban, hanem a hétköznapi életben is – mondta.

Kiemelt fotó: www.dvtk.eu

Olvasói sztorik