Magyar foci sport

Már szombaton csapást mért ránk a horvát válogatott

Vereséget szenvedtek és lecsúsztak a továbbjutásról a tizenkilenc évesek.

A norvégok elleni 0–0 után szombat délután 2–0-s vereséget szenvedett a magyar U19-es válogatott. Az Eb-elitkörös selejtezőben Horvátország múlta felül a magyar fiatalokat Dugopoljében, és ezzel eldőlt, hogy a mieink nem végezhetnek az első, azaz továbbjutást érő helyen.

Nem semmi, mit mondott a magyarokról a horvát kapitány
Rakitic is megszólalt a vasárnapi Eb-selejtező előtt.

Németh Antal szövetségi edző Kovács P. – Kovács K., Ujvárosi, Temesvári, Majnovics – Bokros, Csonka, Bencze – Kiss T., Timári, Schön összeállításban küldte pályára az együttesét, amely két forduló után a 3. csoport utolsó helyén áll. Magyarország zárásként a németekkel mérkőzik meg jövő kedden.

U19-es Európa-bajnoki selejtező

Magyarország–Horvátország 0–2 (0–1)

Gólszerzők: Sutalo (18.), Marin (47.)

A csoport másik mérkőzésén: Németország–Norvégia 0–1

Az állás: 1. Norvégia 4 pont, 2. Németország 3, 3. Horvátország 3, 4. Magyarország 1

Nyitókép: mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!