Magyar foci

Mindenki boldog a Fradinál, és ez látszik is a pályán

A remek formában lévő Fernando Gorriarán szerint remek az összhang a játékosok között.

Az uruguayi Fernando Gorriarán talán jelenleg az OTP Bank Ligában listavezető Ferencváros legjobb formában lévő játékosa. A Fradihoz 2017 nyarán érkező középpályás az elmúlt két bajnokin és legutóbb a Magyar Kupában is betalált.

Megkéseltek egy MU-szurkolót Párizsban
Egy taxis szúrta meg, életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Úgy gondolom, nemcsak én, hanem az egész csapat nagyon jól játszik az utóbbi időben, mindenki a legjobbját nyújtja. Nagyon keményen dolgozunk, mindenki boldog, és ez látszik is a pályán. Külön öröm, hogy nekem jól megy de a legfontosabb az, hogy a csapat tovább tudja vinni ezt a teljesítményt.

– nyilatkozta a hivatalos klubhonlapnak a 24 éves játékos.

A Fradi összesen 11 gólt szerzett az elmúlt két bajnokiján, de Gorriarán szerint nem csak a támadójáték az FTC erőssége.

Komoly önbizalommal rendelkezünk, de nem szabad elszállnunk, nyugodtnak kell maradnunk. Minden egyes találkozón meg kell őriznünk a hidegvérünket, ha szervezetten működünk, ilyen jól mennek a dolgok. Viszont nem csak a támadójáték az erősségünk, hiszen gólt sem kaptunk az elmúlt két bajnokin. Egyben van most a csapat, kiváló az összhang közöttünk, a legfontosabb az, hogy ez az összhang megmaradjon, és akkor sokra lehetünk képesek.

– mondta Gorriarán, aki hozzátette, szombaton az MTK-hoz is győzni mennek.

címlapfotó: fradi.hu

Olvasói sztorik