Magyar foci

Kegyetlen sérülést okozott a Vasas játékosának a korábbi válogatott csatár

A Vasas játékosát, Murka Benedeket a 34. percben sérülés miatt le kellett cserélni a Kaposvár elleni NB II-es mérkőzésen, amely 0-0-ra végződött.

Murka a korábbi 11-szeres válogatott Rajczi Péter belépője után sérült meg, és a Vasas honlapján található képek alapján az angyalföldi játékos örülhet, hogy megúszta komolyabb sérülés nélkül.

A nyílt sebet még Kaposváron összevarrták, majd csütörtökön a Sportkórházban kapott Murka egy tetanusz-injekciót. A Vasas szándékos sérülésokozás miatt fel akarta jelenteni Rajczit az MLSZ-nél, de Murka végül lebeszélte erről a vezetőket.

“Alapból nem feltételezem senkiről, hogy szándékosan sérülést akar okozni a másiknak, így ezt most sem teszem. Úgy tűnik szerencsésen megúsztam a dolgot, jelen állás szerint csont és szalag nem sérült, és ez a legfontosabb. Nyilván a nyílt seb kellemetlen, és az sem volt vidám, hogy varrni kellett és tetanusz-injekciót kaptam, de ilyesmi azért előfordul.

A magam részéről inkább szeretném mihamarabb elfelejteni ezt az esetet, és nem foglalkozni vele. Azt várom, hogy a lehető leggyorsabban rendben legyek, és visszatérjek a pályára. Nem haragszom Rajczi Péterre, és nem kívánok az üggyel sem foglalkozni, ezért is kértem a Vasas vezetését, hogy a tervezett feljelentéstől álljanak el”

– mondta Murka.

27 forduló után a Kaposvár a 3., a Vasas a 7. helyen áll a másodosztályban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik