Magyar foci

Befutott a Vidi új futballistája

A Mol Vidi FC a hivatalos oldalán adta hírül, hogy szerződést kötött Joan Campinsszal, aki legutóbb a spanyol másodosztályú CF Reus együttesében szerepelt.

Ahogy arról a Rangadó már beszámolt, a Migrantesdelbalon című lap közölt egy képet, melyen a 23 esztendős jobbhátvéd Kovács Zoltán sportigazgató mellett látható, közösen fogva egy Vidi-sálat.

A korábbi U19-es válogatott Joan Campins Barcelonában nevelkedett, legutóbb a Reus Deportiu futballistája volt, ám az idényben nem lépett pályára (korábban 9, illetve 15 bajnokin kapott lehetőséget).

Az élet kényszerített rá minket arra, hogy az átigazolási időszak zárulta után igazoljunk új hátvédet, hiszen Fiola Attila, valamint rajta kívül a védelemből korábban Mocsi Attila és Tamás Krisztián is kiesett sérülés miatt. Nem izomsérülésekről van szó, bízunk benne, hogy egyikőjük sem hiányzik majd hosszú ideig, de nekünk erre a helyzetre azonnal reagálnunk kellett. Ennek az igazolásnak köszönhetően bővültek Marko Nikolics vezetőedző lehetőségei. Az elmúlt napokban rengeteget dolgoztunk azért, hogy sikerüljön olyan játékost igazolnunk, aki fiatal ugyan, de már rendelkezik felnőtt futballban szerzett tapasztalatokkal is

– idézi a klub honlapja Kovács Zoltán sportigazgatót.

Nyitókép: molvidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!