Magyar foci

A Puskás Akadémia megverte a Real Madridot

A felcsútiak U19-es focicsapata 2011 óta a Real Madrid visszatérő vendége, ilyenkor a két korosztályos együttes játszik is egy meccset. A pfla.hu cikke szerint most először a magyarok nyertek, Skribek Alen szerezte a találkozó egyetlen találatát a 31. percben, büntetőből.

Mondtam a srácoknak a mérkőzés előtt, hogy ne izguljanak, ugyanolyan győzelmi esélyeink vannak, mint a Real Madridnak. Ahogy közeledett a kezdő sípszó pillanata, úgy lettek egyre magabiztosabbak a fiúk. A pályán nem voltak megilletődve, férfiasan küzdöttek a győzelemért. Rengeteg jó egyéni produkciót láthattunk, de a siker az igazi csapatmunkának köszönhető. Gratulálok a fiúknak!

– értékelt a klubhonlapon Mónos Tamás vezetőedző.

A Real Madrid kispadján Raúl ült, aki 16 éven át futballozott a csapatban, 323 góljánál csak Cristiano Ronaldo szerzett többet a klubnál. A többi közt hat bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert a Reallal.

Eredmény

Real Madrid Juvenil B – U19 PFLA 0–1 (0–1)

Laky (Ásványi B., 46) – Major, Papp M., Tóth A., Kovács D. (Pekowski) – Sipos Z. (Fekete O., 85.), Radics – Skribek (Kocsis M., 85.), Mim (Papp L., 55., Fekete D., 81.), Kiszely (Tóth B., 74.) – Ganbajar.

Sárga lap: Tóth (36.), ill. Pablo (85.), Dacosta (91.)

G.: Skribek (32. – tizenegyesből)

Nyitókép: pfla.hu

Olvasói sztorik