Magyar foci

Kiderült, miért dobta ki a Haladás Halmosit

Nem tetszik, nem tetszik a rendszer.

Értesüléseink szerint az együttest irányító Horváth Ferenc edzőt, valamint a külföldi csapattársait sem kímélte Halmosi Péter, akit szerdán tett ki a keretéből a Haladás.

A szombathelyi klub tájékoztatása szerint a 39 esztendős középpályás fegyelmi okok miatt nem látogathatja az edzéseket, Tóth Miklós ügyvezető igazgató nem árulta el, pontosan mi történt.

A kínos ügyet nyilvánosságra hozó nb1.hu szerint Halmosi a Haladás légiósai kapcsán fogalmazott meg kritikát, a Rangadó úgy tudja, a korábbi válogatott játékos Horváth Ferenc vezetőedzőt illetően sem fogta vissza magát. A botrány állítólag nem az edzésen pattant ki, az Angliában is megforduló futballista a tréninget követően vázolta a kritikus meglátásait a vezérkarnak.

Sergio Ramos kegyetlenül ráfázhat az őszinte nyilatkozatára
Érik a botrány: megduplázhatják a büntetését, amiért szándékosan provokálta ki a sárga lapot.

Informátorunk szerint Halmosinak markáns véleménye van arról, ki, kik miatt került Szombathelyre Horváth (legyen elég annyi, hogy a politika is szóba került…), aki tavaly szeptemberben váltotta a menesztett szlovák szakembert, Michal Hippet.

A 2-4-14-es mutatóval az NB I utolsó helyén szerénykedő szombathelyi csapatnak alig-alig van esélye arra, hogy az élvonalban maradjon.

Nyitókép: ugytudjuk.hu

Olvasói sztorik