Magyar foci sport

Szlovák belső védőt tesztel a Diósgyőr

Peter Kavka leigazolásáról később születik döntés.

A DVTK hivatalos honlapjának beszámolója szerint szlovák belső védőt tesztel szerdától a Diósgyőr: Fernando Fernández edzéseit a rutinos, 28 éves Peter Kavka látogatja.

A hátvéd az elmúlt három szezont a szlovák élvonalbeli MFK Zemplín Michalovce együttesénél töltötte, korábban játszott a cseh másodosztályú Graffin Vlasim csapatában, valamint nevelőklubjában a szlovák Kosicében. Kavka leigazolásáról később születik döntés.

címlapfotó: dvtk.eu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!